## NanoAc Workshop 2025

# **Report of Contributions**

NanoAc Worksh ... / Report of Contributions

Welcome

Contribution ID: 1

Type: not specified

#### Welcome

Thursday, 6 November 2025 09:45 (15 minutes)

Presenter: Prof. WELSCH, Carsten (University of Liverpool)

Invited talk

Contribution ID: 2

Type: not specified

#### Invited talk

Thursday, 6 November 2025 10:00 (50 minutes)

Contribution ID: 3

Type: not specified

#### **Contributed talk**

Thursday, 6 November 2025 10:50 (30 minutes)

Contribution ID: 4

Type: not specified

#### **Contributed talk**

Thursday, 6 November 2025 11:50 (30 minutes)

Contribution ID: 5

Type: not specified

#### **Contributed talk**

Thursday, 6 November 2025 12:20 (30 minutes)

Invited talk

Contribution ID: 6

Type: not specified

#### Invited talk

Thursday, 6 November 2025 14:15 (30 minutes)

Contribution ID: 7

Type: not specified

#### **Contributed talk**

Thursday, 6 November 2025 14:45 (30 minutes)

Contribution ID: 8

Type: not specified

#### **Contributed talk**

Thursday, 6 November 2025 15:15 (30 minutes)

Contribution ID: 9

Type: not specified

#### **Contributed talk**

Thursday, 6 November 2025 16:15 (30 minutes)

Contribution ID: 10

Type: not specified

#### **Contributed talk**

Thursday, 6 November 2025 16:45 (30 minutes)

Contribution ID: 11

Type: not specified

#### **Contributed talk**

Thursday, 6 November 2025 17:15 (30 minutes)

Invited talk

Contribution ID: 12

Type: not specified

#### Invited talk

Friday, 7 November 2025 09:45 (50 minutes)

Contribution ID: 13

Type: not specified

### Contributed talk

Friday, 7 November 2025 10:35 (30 minutes)

Contribution ID: 14

Type: not specified

#### **Contributed talk**

Friday, 7 November 2025 11:35 (30 minutes)

Contribution ID: 15

Type: not specified

### Contributed talk

Friday, 7 November 2025 12:05 (30 minutes)

Contribution ID: 16

Type: not specified

### Contributed talk

Friday, 7 November 2025 12:35 (30 minutes)

Contribution ID: 17

Type: not specified

### Contributed talk

Friday, 7 November 2025 14:15 (30 minutes)

Contribution ID: 18

Type: not specified

### Contributed talk

Friday, 7 November 2025 14:45 (30 minutes)

Contribution ID: 19

Type: not specified

### Contributed talk

Friday, 7 November 2025 15:15 (30 minutes)